Det er særdeles vigtigt at stimulere sit barn, hvis man ønsker at styrke barnets muligheder senere i livet. Her er pædagogisk legetøj den perfekte makker, da det lærer barnet en masse færdigheder gennem sjov og leg. På denne måde mærker barnet ikke, at han eller hun lærer, og barnet er samtidigt godt underholdt. Bliv inspireret her til forskellige former for legetøj, der stimulerer barnet på bedste vis og lær dit barn en masse fantastiske færdigheder.

 

KREA er en klassiker

Et legetøjsmærke, der virkelig er en klassiker, er fantastiske KREA. Dette legetøj går aldrig af mode, og det er med god grund – det er nemlig både lærerigt, slidstærkt og sjovt. Køb eksempelvis den populære røde dukkevogn og træn barnets evne til at gå samt rolleleg med dukker. Du kan også vælge KREA’s knoppe-puslespil, hvor finmotorik, hånd- og øjekoordination samt form- og farvegenkendelse øves eller den velkendte KREA bondegård. Her stimuleres finmotorik, rolleleg, sociale kompetencer, rumlig forståelse, samarbejde og fantasi.

 

Interessen for kroppen

Børn har en stor interesse for deres egen, forældrenes og vennernes krop. Tanker såsom, hvordan armene hænger på kroppen, hvorfor man bøvser og bliver rundtosset, dukker op hos de fleste børn, og de undres. Du kan gøre svarene på disse spørgsmål lettere at forstå ved at købe anatomilegetøj til barnet. Her bliver tingene mere håndgribelige og derfor også nemmere at forstå. Så køb læringsdukker, bøger om kroppen samt pruttelaboratorier og lær barnet om den spændende krop.

 

Fascination af det store univers

Verden er kæmpestor, når man ikke er ret gammel, og derfor virker universet endnu større. Fascinationen af universet starter for mange børn tidligt, og denne fascination bør du dyrke. Giv barnet hobbysæt om nattehimlen, selvlysende planetklistermærker til værelset og informerende planetkort. På denne måde får barnet udvidet sin horisont og måske svar på, hvorfor vi mennesker ikke flyver af jorden, når vi hopper.