Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg har en ting med alt, der er retro. Det må godt være af ældre dato, og det gælder alt i min indretning. Det har taget tid at finde en masse møbler og nips, der passer ind og sammen, men det giver et fantastisk samlet billede hjemme. Jeg syntes bare stadig, der manglede et eller andet for at det blev helt perfekt.

Det var væggene

Det gav sig selv en dag, at mine helt ensfarvede vægge var det, der skilte sig ud. Der skulle retro til på væggene også og ikke kun med de billeder og andet, jeg havde hængt op. Jeg tænkte straks i tapet, for her ville jeg helt sikkert kunne finde noget, der passede til min stil og indretning i øvrigt.

Den slags er der efterhånden mere og mere af. Det kan jeg godt forstå, for der er så meget spændende, der kan udtrykkes med tapet, som maling og glatte vægge bare ikke giver. Men det store udvalg giver også udfordringer. Du kan for eksempel nemt finde vanvittigt dyrt tapet, hvis det er det, du gerne vil have. Du kan også finde rigtig meget, der virkelig ikke er særligt pænt. Men der er det, der er både stilfuldt og til at betale. Det er den slags, jeg vælger til hver en tid.

Den rette retrostemning er sikret

Jeg fandt lige det fototapet, jeg ville have. Det er helt tilpas retro, men i en moderne kvalitet. Trykket er lavet professionelt og det er ens hele vejen på rullerne. Det er derfor nemt at sætte op, så mønsteret kommer til at passe til hinanden i alle rum. En detalje, jeg var meget optaget af fra starten af, men som ikke blev et problem her.

Er du ikke så tosset med retro, som jeg er, så har det her sted stadig tapet til dig også. Udvalget er nemlig helt fantastisk stort.