Kender du designeruret.dk? Hvis du er fan af smukke og stilede ure i den bedste kvalitet og fra de største modehuse, så burde du uden tvivl være bekendt med siden. For det er nemlig her, man blandt andet kan læse om alle de nyeste kollektioner og fantastiske statement-pieces i armbåndsursbranchen – en branche, som udvider sig støt år for år, da flere og flere modehuse bidrager med deres fortolkning af det moderne og dog stadig klassiske armbåndsur. 

Armhåndsuret er ikke længere et værktøj, der skal være funktionelt – først og fremmest er det et accessory, som de aller mest modebevidste praktisk talt aldrig længere forlader deres hus uden at have på. Uret er blevet lige så populært blandt kvinder i alle aldre, som det tidligere har været for hovedsageligt den ældre generation af mænd, og er blevet lige så centralt i den modebevidste kvindes garderobe som en god og pålidelig håndtaske er det. Interessen for uret er simpelt hen steget, og nye kollektioner bliver sæson efter sæson ved med at komme med nye udspil på en klassiker, som de gør moderne uden at miste blikket for den vintage-bølge, der har bragt uret frem igen.

Alle disse nye kollektioner og friske skud på modehusenes stammer kan man læse meget mere om i detaljer på netop designeruret.dk, hvor andre modeentusiaster rapporterer om deres favoritter i blogindlægsform. Blandt andet kan man netop nu læse enormt meget om brandet Daniel Wellington, der fra den ene dag til den anden er navnet, der synes at være på alles læber. Mærket stammer fra Sverige, men drager inspiration fra den britiske gentlemanstil og universitetstradition, og er dermed et klart bevis på, at vintagestil i opdateret og mere sporty form hitter bredt blandt mænd og kvinder i alle aldre. Andre urfabrikanter, hvis kollektioner man kan læse mere om på siden, inkluderer Marc Jacobs, Lacoste, TRIWA, DKNY, Citizen, Michael Kors, SEIKO, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, GANT, NEXO og mange, mange flere. Udvalget, man kan læse om, er altså bredt, og appellerer til både mænd og kvinder. 

Og ikke alene kan man læse om kollektionerne på siden – man kan også få hjælp til at finde frem til de forhandlere, der tilbyder den bedste pris. Så falder man over et ur på designeruret.dk, som man bare eje, er det ikke helt så umuligt, som man måske frygter. Trods at det er high-end mærker, som der skrives om på siden, er det ikke umuligt at blive den stolte ejer af et af de lækre styles, hvis man følger med i anbefalingerne på bloggen.