Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Vi har så mange samarbejdspartnere verden over, og det er ikke altid så let at holde styr på, hvor de allesammen ligger, specielt ikke når der er så mange nye lande, som er kommet til, specielt i Østeuropa. Så det var på tide, at vi fik nogle nye kort til at hænge oppe i salgsafdelingen, så de kunne se, hvilke lande vi samarbejdede med. Den letteste måde at gøre det på er ved at have nogle gode kort på roll-up-systemer. De er holdbare, og de er lette at bruge. Det giver et godt visuelt billede, og det kan let bruges, når vi holder møder med potentielle kunder, til at vise, hvor vi har samarbejdspartnere.

Jeg vidste, at de på min søns skole lige havde købt nye kort til en del af klasseværelserne, så måske havde de en god idé om, hvor vi kunne få dem, for vi blev selv ved med at løbe panden mod muren, lige meget hvor vi søgte henne.

Det var heldigt for os

Vi var lidt heldige, og skolen havde heldigvis ikke noget problem med at give os deres forhandler, så vi skyndte os at kigge på deres hjemmeside, og når vi nu alligevel kunne få adgang på skolen, så kunne vi lige kigge på kvaliteten inden. Det var den første overraskelse, vi fik. Kvaliteten var helt i top, og på hjemmesiden kunne vi se, at den anden overraskelse var den lave pris. Vi var nu helt sikre, og vi placerede en ordre med det samme, og så var der kun at vente. Det var dog kun nogle få arbejdsdage, vi skulle vente, før vores nye kort var fremme. Vi fik dem hurtigt monteret, og nu var der smil over hele linjen. Kvaliteten var i top, pris og leveringstid i bund, og deres generelle service var helt perfekt. En god service er noget, som mange firmaer kunne lære meget af.