Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg er cykelsmed og har en lille forretning. Når jeg låser af om aftenen, så er alle cyklerne stablet op nede i mit kælderlokale, og det samme er alt mit værktøj og reservedelene. Der er gitter for døren og vinduerne, men vil man ind, så kommer man ind. Hvilket også er sket i løbet af en weekend, og så opdagede jeg det først mandag morgen.

At kunne holde øje

Jeg var mere end frustreret over, at jeg først kunne komme i gang mandag morgen, for der skulle ryddes op og ordnes, men jeg skulle samtidig have styr på det hele, for kunderne kom alligevel. Jeg måtte have en eller anden form for sikkerhed, så jeg kunne slippe for den slags en anden gang.

Forretningen ligger ud til en åben gade, så jeg overvejede et alarmsystem, så nogen kunne reagere, hvis der skete noget, men hvad hvis de ikke var hurtige nok. Bedre låse ville også kunne hjælpe på situationen. Men jeg ville gerne have en aktiv del i det også.

Derfor besluttede jeg mig til, at jeg ville have kameraer op inde i forretningen Hvis nogen kom så langt, så ville jeg kunne se det og selv reagere på det. Så eventuelt kameraer og en bevægelsessensor.

Gør det selv

Der er ingen grund til at betale for at få andre til at gøre arbejdet. I en lille forretning som min, hvor der kun er mig, så skal der spares, hvor der kan, og derfor fandt jeg en hjemmeside, hvor du kan få god videoovervågning billigt, fordi du selv skal sætte det op.

Nu kan jeg selv følge med og kigge ind til alle de parkerede cykler og reservedele og sikre mig, at alt er trygt og roligt. Jeg har også markeret, at forretningen er overvåget, og jeg er meget begejstret for resultatet indtil videre. For det virker perfekt.