Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Små børn elsker bamser. Det har været sådan altid, og jeg kan godt forstå det. Der er altid selskab, bamsen er blød og varm, og den er nem at have med alle steder. Bamsen bliver hurtigt til den bedste ven i verden, den skal med i seng, der bliver helt sikkert tygget lidt på den, og den er med ude i alt slags vejr.

Der findes økobamser til de små

At nappe i bamser er også helt almindeligt og noget, det ikke lige er til at vænne de små af med. I stedet for at prøve at vinde den kamp, så vil jeg hellere have en bamse, der er lavet af et blødt, lækkert og bæredygtigt materiale. På den måde er det ikke så farligt som ellers. Desuden må bamsen godt kunne tåle at blive vasket, for med alt det, den bliver udsat for, så har den behov for det med jævne mellemrum.

Alt dette og lidt til har jeg fundet i form af en rigtig nuttet bamse fra et mærke, der hedder Suztain. Et mærke, jeg ellers kun kender for deres nedbrydelige karklude og tandbørster. Derfor var min glæde rigtig stor, da jeg fandt denne bamse. Jeg faldt selv for den, der er formet som en elefant, men der er heldigvis mange forskellige at vælge mellem, alt efter hvilken smag du og børnene har.

Den er meget blød

Jeg bestilte den på nettet, og jeg må sige, jeg er mere end almindeligt overrasket over, hvor blød den lille bamse er. Den er så lækker at røre ved, og jeg kan godt forstå, hvorfor den har sin faste plads i vuggen om natten. Den vejer heller ikke meget, så det er nemt for en lille krop at have den med sig rundt, selv når der ikke er så store muskler endnu.