Jeg er tilhænger af en god kop te, og du kan være sikker på, at du altid kan finde lidt forskellige typer og sorter hjemme hos mig. Her kan du altid få en rygende varm kop luksus til at afslutte et godt måltid med, eller hvis der bare skal hygges med benene oppe i sofaen en søndag eftermiddag.

Jeg skulle have ny te, men fik så meget mere

Jeg var ved at have lavvande i mine beholdninger af te, så meget naturligt skulle jeg have mere. Te er blandt de ting, jeg er begyndt at købe på nettet, for det er nemt at udvælge sorter og mængde for derefter at få det leveret lige til hoveddøren.

Men denne gang så jeg, at de på den hjemmeside, hvor jeg altid køber min te, også havde kander. Jeg havde længe ønsket mig en ny tekande, så jeg skulle lige kigge på udvalget. Der var mange, der var rigtig flotte, men jeg faldt for en, der var helt i gennemsigtigt glas. For mig ville det være med til at understrege de smukke farver, der er i alle former for te, så den kom med i indkøbskurven.

Den blev leveret sammen med teen

Og da fik jeg jo travlt, for jeg skulle prøve mange slags te i den for at se de forskellige farver. Jeg synes, det giver en god idé om, hvor lækker den te, du skal drikke, er, når det kommer i en gennemsigtig kande. Den ser også meget dekorativ ud på bordet, hvad end det er en te brygget med filter eller teæg, eller om det er en urtete, hvor alle delene lystigt danser rundt på bunden af kanden.

Det er i hvert fald en kande, jeg er rigtig glad for, at jeg har købt, og den bliver brugt lige så flittigt, som de andre, jeg har.