Der bliver skrevet så mange bøger, at det kan være svært at finde plads til dem alle, så derfor har jeg anskaffet mig et abonnement på lydbøger.

Jeg vidste godt, at der var mange, som udbød lydbøger, men at der var så mange på det danske marked, havde jeg ingen ide om. Jeg forhørte mig om næsten 12 styk, før jeg fandt ud af, at Politikenbooks var lige det abonnement, som passede mig bedst.

Ikke nok med, at deres kundeservice var yderst behagelig og meget hjælpsom, så var deres sortiment også enormt, og især for en som jeg, der altid er på jagt efter bøger, som indeholer små brudstykker af mit elskede Danmark – bøger fra Himmerlandshistorier og kvinder fra Thy for bare at nævne et par stykker. Jeg læser og hører nu også andre genrer, faktisk så tiltaler alle genrer mig, og jeg har altid læst bøger i alle genrer.

Jeg har haft det abonnement i nogle måneder, og der er næsten ingen grænser for de superlativer, som jeg har lyst til at bruge om udvalget, kundeservicen, og hvor let og hurtigt det er at bruge, for jeg har sjældent været ude for noget, som bare er så godt.

Det hele så toppes af med, at de altid er klar med et svar på mine spørgsmål og på at hjælpe mig, hvis det skulle være nødvendigt.

Jeg har aldrig fortrudt, at jeg valgte dette abonnement, og jeg har ingen intentioner om at skifte det ud. Jeg vil tilføje, at jeg kan få e-bøger, for jeg har fundet ud af, hvor let det er. Hvor meget hurtigere det er, at jeg skal have enten telefon eller min tablet med, når jeg skal ud ad døren, vil tiden vise. Jeg har taget en snak med kundeservice, og de er klar, hvis jeg vælger det, og det er samtidig til en god pris.