Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Få styr på din sommergarderobe i 2017

Mangler du at få styr på 2017’s sommergarderobe? Dette år byder på alt fra flot blomsterprint til klassiske sommersandaler – men det kan være svært at finde rundt i de mange modefænomener. I denne artikel får du derfor et par gode råd til, hvilke items du skal have i din sommergarderobe for at imødekomme de hotteste modefænomener. Derudover får du inspiration til, hvordan du igennem blogs kan finde sommerens helt rigtige sko – hvad end du er til sandaler eller lukkede sko.

 

Køb blomsterprint og pastelfarver

Ønsker du at gå sommeren i møde med en stilsikker garderobe, som indeholder nogle af sommerens største modetendenser? Blandt sommerens modetendenser finder du blomsterprintet. Blomsterprintet findes i alle varianter og i alle farver og størrelser, men typisk er blomsterne og stoffet i lyse farver. Derfor kan du med fordel købe din nye sommerkjole i et smart blomsterprint, som kombinerer de lyse farver med fine blomster.

Foruden blomsterprintet er tidens modebutikker fyldt med pastelfarver. Her har lyserød og lyseblå fundet vejen til tøjstativerne, og det er ikke helt uden grund. Med de lyse farver kan du nemlig komme i sommerstemning, samtidig med at du giver din stil en opløftning. Hvis du er modig, kan du købe blomsterprint i pastelfarver – så kombinerer du to af tidens hotteste trends.

 

De rigtige sommersko er prikken over i’et

Din garderobe skal selvfølgelig ikke snydes for et par smarte sommersko – eller to. I Danmark er det vigtigt, at vi er forberedte på al slags vejr, og selvom det er sommer i Danmark, er dette ikke nødvendigvis lig med sol og 25 grader. Tværtimod byder den danske sommer ofte på regnvejr, hvilket du skal tage højde for, når du skal investere i sommerfodtøj. Derfor er det ligeledes en god idé at købe to par sommersko, hvoraf det ene par skal være sommersandaler, mens det andet par skal være lukkede sko. Sandalmoden byder i år på enkelte modeller i brune læderfarver. Ofte er dette sandaler, som kan bruges til både hverdag og fest alt efter tøjvalget. Hos de lukkede sko er lakskoen med snørebånd højeste mode. Denne sko skaber et flot og feminint look, samtidig med at den med sin lave hæl er rå og vovet.

Hvis du mangler inspiration til sommerens fodtøj, kan du med fordel læse Tøndersko’s blog. Her finder du blandt andet det moderigtige og kvalitetsorienterede skomærke new feet sko, som vil give dine fødder de bedste forudsætninger hele sommeren.