Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er bare så irriterende. Du ved ikke, hvornår du kommer af sted, måske kan du ikke nå det fly, du skal skifte til i en anden lufthavn, måske skal du nå et tog eller en bus, måske vil du bare gerne frem til din destination eller bare hjem, men lige meget hvad, så er det mere end bare irriterende, at du er fanget i en lufthavn.

Her er mit bedste råd til dig

Jeg kan ikke få fly hurtigere på vingerne. Jeg ville ønske, jeg kunne, for det ville også gavne mig selv, men desværre. Det, jeg dog kan hjælpe dig med, det er at lære dig, hvor nemt det er at få en kompensation, når dit fly er forsinket. Eller overbooket eller aflyst. Alle tre scenarier kan nemlig betyde, at du kan få en kompensation.

Det lyder måske besværligt at gøre det, især hvis du selv skal tage den kamp med et flyselskab, men det behøver du ikke. Der er nemlig firmaer, der tager kampen for dig, og hvor du sådan set bare skal vente på at få din kompensation. Det bliver ikke lettere end det.

Det er nemt og praktisk

Du oplyser og dokumenterer din forsinkede flyafgang, og hvem du er. Så er du i gang. Du skal ikke betale for dette, uanset om et firma som https://skyhelp.dk/ allerede er gået i gang med arbejdet, når du har søgt.

Indenfor et døgn får du besked fra dem, om du kan få en kompensation, og først når den kommer, så trækker de deres salær fra, inden resten udbetales til dig. Deres salær er desuden ikke alverden, så i forhold til det du skal lave, kontra det de skal have, så er det kun til din fordel.

Jeg har brugt dem mere end én gang, og jeg er både tilfreds og imponeret over deres arbejde hver eneste gang.