Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er en helt kunstart i sig selv at indrette et hjem. Det kan derfor være rart at få inspiration flere forskellige steder fra, det kan være med til at hjælpe en til at skabe lige præcis det hjem, som man ønsker sig. Nogle gange ved man, at man har brug for en forandring i sit hjem, men kan ikke lige sætte fingeren på, hvad det skal være. Så kan det være rart at have noget at støtte sig til. Det kan for eksempel være en eller flere gode blogge, hvor man kan få inspiration og ideer. 

Der findes flere gode blogge om boligindretning på nettet. En af dem er dk-fotopålærred.dk. Det er en blog, der handler om produkterne fra firmaet Sumopix. Du kan både få gode råd til, hvordan du kan bruge dem i indretningen fra forskellige skribenter og få en anmeldelse fra forskellige brugere af, hvordan de har brugt billederne, og hvad de generelt synes om Sumopix. 

Sumopix sælger et væld af forskellige produkter. Deres hovedfokus har dog i lang tid ligget på, at du kan få trykt dine egne eller andres fotos på lærred. Det er en god mulighed for at pynte dit hjem op med personlige billeder. Det kan være billeder fra fester eller ferie af dine venner og familie. Det kan også være naturbilleder eller billeder af din hobby. Det kan for eksempel være biler eller heste. 

Det kræver ikke et særligt kamera eller noget for, at du kan få trykt dine billeder på lærred. Det kan sagtens bare være billeder fra et almindeligt digitalkamera. 

Hvis du ikke har lyst til at bruge dine egne billeder, har Sumopix et stort katalog af billeder, du kan bruge. De har mere eller mindre alle tænkelige motiver, og du kan derfor nemt finde et foto, der vil passe ind i dit hjem. Du kan læse mere om, hvordan hele processen foregår på bloggen. 

Sumopix sælger også landkort trykt på lærred, opslagstavle eller andre former for materialer. Landkort er flotte at have hængende både i ens eget hjem og på ens arbejdsplads. På ens arbejdsplads kan den tilmed have en praktisk betydning, når man skal finde ud af, hvor man skal hen. 

Derudover laver Sumopix også billeder og kort, der kan være med til at give en bedre akustik i et rum. Det kan være nødvendigt i for eksempel storrumskontorer eller i klasseværelser i skoler. Så kan det være rart at have et billede eller et landkort, der kan dæmpe lydniveauet lidt.