Vi har de der gamle ringeklokker i vores opgange. Du kan høre dem, men du kan ikke vide, hvem det er, du lukker ind. Noget gammeldags og også problematisk. I bestyrelsen er vi mest bekymret for de ældre der bor her. Det er vigtigt for dem at vide, hvem de åbner for. Det er det selvfølgelig også for alle os andre. Så vi stemte om et til en ekstraordinær generalforsamling, og nu skal vi have moderne dørtelefoner i alle opgange. Vi har en sund økonomi, så det er kun et naturligt træk, at det går denne vej med vores generelle sikkerhed i foreningen.

Det er nemt at få lavet

Vi havde derfor en fuldmagt og skulle bare finde dem, der skulle gøre arbejdet, og så finde en tid til det også. Vi fandt en låsesmed, der lod os bestemme tiden, og som også havde flere løsninger at vælge mellem. De var rigtig gode til at rådgive os, så den type af dørtelefoner, vi har fået, er en slags, vi vil få stor glæde af.

Det er en god kvalitet, og det er nemt at høre, om folk rent faktisk kommer ind i opgangen, når det er meningen. Desuden er de diskrete, og de kan tilpasses med lys til dem, der er hørehæmmede og har brug for den slags. Desuden kunne vi vælge, hvornår de skule komme og ikke den anden vej rundt. Endnu en ting, vi satte pris på.

Vi satte en dato

Lidt ude i tiden. Jeg tog en fridag, for det er det værd. Og så bad vi folk om enten selv at være hjemme eller sørge for, at vi fik en nøgle til det hele. Det tog ikke mange timer, så virkede det hele, og vi er rigtig glade for, at vi nu også er kommet ind i den moderne tidsalder.