Der er ikke to mennesker på denne jord, som er helt ens. Det er i og for sig ganske særligt at tænke. Noget andet, som dog også er særligt – og godt – er, at vi herhjemme kan tillade os at bruge energi og ressourcer på at udtrykke os selv gennem vores indretning. Vi har nemlig mange dejlige hjem, og vi forsøger rigtig tit at udtrykke, hvem vi er, gennem netop den måde, vi lever på. Det er sågar en gennemgående tanke, når det kommer til indretning. Det handler nemlig ofte om at være personlig. For vil du være med på indretningsmoden, så fortæller det én ting om dig. Har du derimod tendens til at holde din indretning distanceret fra mode og tendenser, så siger det noget andet om dig. Faktum er dermed, at indretning er, hvad du gør det til. Den måde, du tilgår indretning på, siger noget om dig og afspejler, hvem du er.

 

Med andre ord er indretning en forlængelse af dig selv. Det betyder også, at der er mange måder at gribe indretningen an på. På den anden side så er der alligevel forskellige måder at anse indretning og boligen på. Det kan deles op på mange forskellige måder, men her forsøger vi at forklare forskellen på de små og store ting i dit hjem. Hvad gør de forskellige ting for hjemmet – og hvor kan du finde inspiration?

 

”The Finishing Touch” ligger i detaljerne

Det siger måske sig selv. Men ”The Finishing Touch”, altså prikken over i’et, ligger i detaljerne. Det kan tilgås på mange forskellige måder, men det endelige udtryk afgøres af, hvilke små og mindre genstande, som du gerne vil have stående fremme. Kigger vi eksempelvis ind i køkkenet, så siger det én ting om dig, hvis du har en serie af Vipp stående, som giver en gennemgående følelse af kvalitet og design i rummet. Det er selvfølgelig blot et eksempel, som gerne skulle illustrere, hvad de små ting kan gøre. Du kan få meget mere inspiration på denne blog: http://indret-bolig.dk.  

De store elementer udgør rummets udtryk

Modsat så ser man typisk inden for indretning, at det er de store elementer, som sofa, skabe, kommoder, og spiseborde, som afgør, hvordan udtrykket i rummet bliver som udgangspunkt. Går du eksempelvis efter et hyggeligt udtryk i din spisestue, så kommer man langt med gamle stole i forskellige designs, som gerne må have patina. Det skulle selvfølgelig gerne gå igen i valg af sofa og bord, så du ikke har en skæv kontrast af nyt og gammelt, som ikke stemmer overens.