Køkkenet og badeværelset i vores hjem er to rum, vi tilbringer meget tid i. Derfor er det vigtigt, at vi har en boligindretning i disse rum, hvor vi føler os godt tilpas. Har du planer om at renovere badeværelset eller køkkenet og indkøbe lækkert nyt interiør i form af toilet, bruserarmatur, badarmatur eller køkkenarmatur? Så finder du masser af inspiration på denne blog, hvor du bl.a. kan læse om flotte VVS-produkter hos Completvvs.

Stående eller svævende toiletter fra AquaClean

Vil du gerne have et nyt toilet til badeværelset i et enkelt og elegant design, så tilbyder Geberit en AquaClean serie af toilettet med indbygget bidét i sædet. Du kan vælge mellem det klassiske toilet, som står på gulvet, eller du kan vælge det svævende toilet, som monteres på væggen og har den fordel, at det fylder mindre på badeværelset, og det er nemt at rengøre under det. AquaClean-serien gør det muligt, at du f.eks. kan vælge mellem toiletsæder til montering på eksisterende toiletskåle, eller du kan vælge komplette systemer, der har luftsugning og infrarød genkendelse af brugeren. Du får dermed mulighed for at indstille dit eget personlige skylleprogram. En stor fordel ved AquaClean toiletter er, at de kombinerer smukt design og komfort med den daglige, personlige vask, og du styrer det nemt ved at trykke på en enkelt knap.

Lækkert brusesæt fra Hansgrohe

Leder du efter et brusesæt i lækkert design, så kan du med fordel vælge brusesæt fra Hansgrohe, som kombinerer det klassiske brede brusehoved med enkle rene linjer, så brusesættet passer ind i såvel minimalistisk som pyntet stil i badeværelset. Brusesæt fra Hansgrohe er funktionelle og fremstillet i kvalitetsmaterialer, så det holder i lang tid.

Simple og elegante armaturer fra Vola

Foretrækker du et enkelt og stilrent armatur til dit køkken eller badeværelse, så kan du eksempelvis vælge en simpel og elegant model fra Vola. I mere end 40 år har Vola været indbegrebet af lækkert dansk design, og nogle af produkterne er blevet fremstillet i samarbejde med arkitekten Arne Jacobsen. Vola køkkenarmaturer, brusearmaturer og håndvaskarmaturer er kendetegnet ved, at de er simple og stilrene og indbygget i væggen eller vasken. Der er stort fokus på funktionaliteten, og kvaliteten er meget høj, så du får meget for pengene. Uanset hvilken type armatur du ønsker dig, så finder du helt sikkert inspiration og lækre kvalitetsprodukter på bloggen og hos Completvvs.dk. Fordelen ved at handle armaturer online er, at du ofte finder et stort udvalg, og priserne er billigere end i fysiske butikker. Derudover kan du handle døgnet rundt og bestille varer, når det passer dig. Leveringen foregår hurtigt, og der er ofte gratis fragt, når du handler for over et bestemt beløb.