Vi skal til mange forskellige arrangementer denne jul, og der er hårdt brug for nye sko, men der bliver også brugt alt for mange penge omkring julen, og med tvillinger, som blev født i sommer, så er der hverken penge eller tid til at tage rundt og lede efter sko. Men der er jeg heldig, for jeg fandt for et års tid siden en hjemmeside, hvor jeg kan få sko i de mærker, som jeg godt kan lide, til priser, hvor jeg kan være med, og de har heldigvis et stort udvalg, blandt af af gabor sko.

Jeg er på jagt efter en gabor sko denne gang også, og det skal gerne være en sko, som er lige til at bruge til forskellige arrangementer hen over jul og nytår.

Jeg tog en hurtig tur ind på hjemmesiden, mens tvillingerne for en gangs skyld tog en lur samtidig, og til min store glæde, så havde de lige de sko, som jeg var på jagt efter, og de havde dem selvfølgelig på lager i min størrelse.

Det sparer tid

Jeg skyndte mig at få de sko bestilt, inden jeg blev forstyrret af tvillingerne, og ganske som det altid er, når jeg handler sko hos dette firma, så gik der kun noge ganske få arbejdsdage, så kom min pakke, og den kunne jeg så skynde mig ned og få hentet hos min lokale pakkepost.

Prisen for de nye sko var som altid lidt lavere end det, som de skal have for de samme sko i mit lokale center, og der er ikke en finger at sætte på noget som helst, når jeg handler med dem.

Jeg har anbefalet flere af mine veninder fra mødregruppen, at de skal bruge denne hjemmeside, for der er sko i alle de gode mærker, og der er sko til hele familien og med mange penge at spare.