Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Jeg er ikke helt nået dertil, hvor jeg vil stifte familie, men jeg har stadig en af slagsen. De har fire ben, og de har pels. De er mine to smukke katte, som jeg nyder at have i mit liv. Samtidig er det to virkelig smukke katte. Begge norske skovkatte, så de har en imponerende pels og er virkelig skønne. Jeg tager mange billeder af dem begge to, og nu vil jeg have et af dem hver op på væggen.

Billeder med personlighed

Jeg har fundet de to billeder, det skal være. To pragtfulde billeder af de pelsklædte lækkerbiskener, der skal hænge på min ene væg i stuen. Billederne skal have samme størrelse, så de begge kommer i fokus, og så jeg kan nyde dem begge. De skulle selvfølgelig forstørres op, så de virkelig kunne blive noget særligt på væggen, og de skulle ikke bare det, det skulle være billede på lærred.

Noget, jeg fandt på nettet, og som jeg faldt for med det samme. Dit billede bliver trykt på et lærred og sat på en træramme, der så kan pynte på væggen som et maleri. Jeg hade også fundet det firma, der skulle gøre det. Deres score på Trustpilot alene. Så jeg bestilte med det samme.

Smukke katte på væggen

Billederne er helt perfekte. Det kom hurtigere, end jeg havde regnet med. De var også smukkere, end jeg regnede med. Jeg føler mig næsten som hoffotograf, for de billeder er gået fra ordinære til kunstværker ved at komme på lærred, og jeg er så imponeret.

Prøv det samme med dine favoritter og se forskellen. Det er et udtryk nærmest i 3D, der giver dybde og viser passionen for håndværket. Med noget, der starter som et billede, du selv har taget. Mine katte har i hvert fald aldrig været så smukke.