Toscana er alt-i-en pakken, der rummer det hele – uden at gå på kompromis med kvaliteten. Det italienske område er kendt af de fleste af gode grunde. Egnen byder både på den skønneste vin, ikonisk arkitektur, verdenskendte byer, spændende kulturarv og ikke mindst er området præget af det fantastiske, italienske folk.

Denne artikel zoomer ind på det norditalienske område og fremviser perlerækken af tilbud, du kan opleve i det evigt idylliske Toscana.

Naturen – landet

Toscana er en koncentreret oplevelse. Selvom området kun dækker et lille udsnit af Italien, gemmer landsdelen på utallige seværdigheder. Derudover er der også en stor forskel på, karakteren af seværdighederne: Toscana dækker nemlig både over det flade område omkring mærkværdige Pisa henover mod historiske Firenze til den bakkefyldte natur i Chianiti, bjergene ved grænsen til Emilia-Romagne og strandene ved den vestlige kyst. 

Naturoplevelser er der nok af i området. Har man tid nok, kan man nå både at vandre i bjergluft og bade i azurblå bølger. Har man færre feriedage, må man udvælge sit favoritmiljø at udforske – alt imens det jo altid er muligt at vende tilbage, hvis man falder for den toscanske charme og har mod på at opdage nye dele af området. 

Kulturen – byen

I Toscana-regionen ligger den populære, italienske stad Firenze. Her er det italienske by- og kulturliv til fri afbenyttelse – og mulighederne er mange. Vil man udforske det skæve byggeri i Pisa, er dette også en mulighed, som Toscana tilbyder.

Ferie i Toscana

Drømmer man om solrig ferietid i Italien er Toscana et oplagt valg.På https://www.localliving.dk/feriebolig-toscana/ finder du et stort udbud af ferieboliger omkring i området. Fordelene ved ferie i regionen er, at der er få kilometer mellem mindeværdige oplevelser – så tiden er let spenderet.

Yderligere er det ved Toscanas alsidighed også muligt at sammensætte en ferie, hvor hele familiens ønsker tilgodeses for der er både noget for de, der vil have sand mellem tæerne og de, der vil opleve storbyens puls.