Sommeren er officielt forbi, og det betyder, at efteråret nærmer sig. Det betyder også, at der skal ske nogle ændringer i garderoben. Det er nemlig ikke de samme beklædningsgenstande, man benytter om sommeren og om efteråret. Eksempelvis går man ikke rundt i bikini i Danmark i efteråret, medmindre at vejret viser sig fra sin meget gavmilde side – hvilket sjældent er tilfældet ved det danske efterår. Til gengæld er det noget af det lidt varmere tøj, der skal hives frem, uden at det bliver alt for vinteragtigt. Her finder du et par gode tips til, hvad den helt perfekte efterårsgarderobe skal indeholde, så du kan komme godt og moderigtigt igennem de tre måneder, der udgør efteråret.

Langærmet vs. kortærmet

Først og fremmest skal du sørge for at have styr på overdelene. Selvom det er blevet køligere i vejret, skal du ikke udelukkende holde dig til de langærmede trøjer. Det er selvfølgelig en god idé at have et par stykker af disse klar, men sørg også for at have nogle T-shirts. T-shirts er nemlig gode at kombinere med en varm strik eller en lækker cardigan.

Et par støvler

Støvler er et af efterårets helt essentielle stykker fodtøj. Det er stadig okay at gå i sneakers, når efteråret rammer, men der er ingen ting, der slår et par lækre støvler. Høje eller lave, så kan de bare fuldende ethvert efterårsoutfit.

De lange bukser skal frem

Shorts er ikke længere vejen frem, når efteråret rammer. Vinden bliver køligere, og solen varmer ikke så meget længere. Derfor er det blevet tid til at finde de lange bukser frem. Lad være med kun at have jeans i skabet, men sørg også for at få fat i et par lækre bukser i noget godt stof. Vælg dem gerne i en af efterårets farver. Det ser altid moderigtigt og godt ud.

Du kan finde skønne damebukser ved at følge dette link.