Et overvågningskamera er en rigtig god løsning for dig, som enten har været udsat for indbrud eller ønsker at forebygge indbrud i din privatbolig eller virksomhed. Hvis du overvejer at købe et, men ikke ved, hvilken type overvågningskamera du skal vælge, så kan du med fordel handle hos DK Kamera, som er en af landets førende specialister, og som har et stort udvalg til billige priser.

Vælg den rigtige type overvågningskamera

Hos DK Kamera kan du få den professionelle rådgivning, du har brug for, til at købe netop den type kamera, som passer bedst til dine behov. Overvågningskameraer kan overordnet set opdeles i tre typer: analog, AHD og digital. Det analoge overvågningskamera er det ældste og det billigste, og det har en meget stabil forbindelse, fordi der anvendes kabler. Billedkvaliteten svarer til DVD-kvalitet, og det er et godt overvågningskamera til dig, som gerne vil finde en god og billig løsning. Digitale IP kameraer er baseret på ny og moderne teknologi, og de kan nemt tilkobles dit lokale netværk. Når du anvender Wifi, skal du huske at vælge en krypteret forbindelse for at undgå forstyrrelser. Med det digitale overvågningskamera følger en række smarte funktioner, og du kan via en app på din smartphone eller computer overvåge dit hjem eller din virksomhed døgnet rundt. Digitale kameraer leverer knivskarpe billeder i HD-kvalitet, hvilket har den fordel, at du tydeligt kan se ansigter og nummerplader på overvågningsfilmen. Et digitalt IP-kamera er selvsagt dyrere end et analogt kamera på grund af den nye teknologi, men det er samtidig en god langtidsinvestering og kan holde i mange år fremover. AHD kameraer er en slags hybrid, som har en stabil forbindelse, fordi der anvendes kabler, og samtidig leverer det billeder i HD-kvalitet. Prisen for denne type kamera er i mellemklassen. Hvis du gerne vil vide mere om de enkelte overvågningskameraer, så finder du en glimrende ’Guide til valg af overvågningskamera’ på DK Kamera. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte personalet og få professionel vejledning.

Stort udvalg og meget fin service

Når du beslutter dig for at købe overvågning til din ejendom, så kan du enten købe et enkelt kamera eller flere. Hos DK Kamera kan du købe overvågningspakker, som indeholder helt op til 16 kameraer. Igen, så kan DK Kamera rådgive dig, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig, og du får en meget fin service og hurtig levering. Du har altid 14 dages returret, og der er gratis fragt på alle ordrer over 999 kr., når du handler i webshoppen.