Der skete det forfærdelige, at jeg skulle til at finde en ny leverandør af råvarer og remedier til ølbrygning, for min gamle leverandør lukkede, og det udstyr, jeg havde, var ved at være slidt ned, dårlig timing.

Jeg gik på jagt

Jeg spurgte, om der var en, som han kunne anbefale, og det var der sjovt nok. Jeg tog en kig på den hjemmeside, som han havde anbefalet, og jeg blev noget overrasket, for priserne var noget lavere, end jeg havde forventet, og der var også et stort udvalg i både remedier og i de forskellige råvarer, som jeg bruger til at brygge Ligustervejens bedste juleøl.

Jeg skulle ikke have et nyt bryganlæg, men nogle nye termometre, nogle nye haner var også en nødvendighed, og det var rart at finde et sted, hvor jeg kunne få alt under en hat.

Jeg sørgede for at købe rigeligt, så jeg kunne brygge mere end en portion af juleøllet, for det fik som regel hurtigt ben at gå på. Jeg tog en snak med deres kundeservice, og der opdagede jeg så, at de havde samme passion, som jeg selv havde, for ølbrygning, og de var gode til at rådgive om de råvarer, som jeg ikke kendte i forvejen.

Lynhurtig levering

Allerede ugen efter kom de ting, som jeg havde bestilt. Det var noget hurtigere, end jeg var vant til, men så kunne jeg i det mindste komme hurtigt i gang med min specialitet.

Som jeg fik brygget den første store tønde øl, kunne jeg godt mærke, at råvarerne, jeg brugte, var i en rigtig god kvalitet, og jeg glædede mig til at smage, om det ville gøre den gode øl endnu bedre.

Jeg troede ikke, jeg kunne få det bedre end det, jeg handlede hos min gamle leverandør, men det var muligt, og ja det havde en god indflydelse på min juleøl. Den var om muligt mere populær, end den plejer at være, og det siger en del.