Har du krav på økonomisk kompensation efter en flyforsinkelse, så kan du få effektiv hjælp hos Skyhelp.dk. Selskabet yder juridisk bistand til flypassagerer, som har oplevet flyforsinkelse, flyaflysning, eller som er blevet nægtet boarding på grund af overbooking i forbindelse med ferie- eller forretningsrejser. Fordelen ved at hyre Skyhelp.dk til at tale din sag er, at du får en hurtig og effektiv sagsbehandling i modsætning til, hvis du selv skulle bruge tid og energi på at kontakte flyselskabet og kræve penge retur.

Stor ekspertise og billigt salær

Hos Skyhelp.dk har de stor ekspertise, når det gælder flypassagerers rettigheder og EU-rettigheder, og de har stort kendskab til danske og internationale flyselskaber, hvilket gør det langt nemmere at påtage sig sagen, ift. hvis du selv skulle gøre det. Skyhelp.dk har Danmarks største udbetalingsprocent, så du vil med stor sandsynlighed få dine penge retur, såfremt du har krav på pengene. Du betaler 20 % i salær til Skyhelp.dk, hvilket er billigt sammenlignet med andre selskaber, der typisk tager 25 % i salær.

Hvornår har du krav på økonomisk kompensation?

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du har krav på økonomisk kompensation, så kan du besøge Skyhelp.dk og indtaste dine oplysninger og udregne din kompensation. Du kan have krav på kompensation af flere årsager. Hvis dit fly var forsinket i over tre timer, har du krav på kompensation. Hvis du blev nægtet at gå ombord, fordi flyet var overbooket, så kan du få kompensation. Du har også krav på kompensation, hvis dit fly blev helt aflyst. Vil du gerne have mere information om flypassagerers rettigheder, så kan du læse mere på Skyhelp.dk, hvor reglerne bliver forklaret på en overskuelig måde.

Opret din sag og få hurtig kompensation

På Skyhelp.dk kan du nemt oprette din sag. Teamet hos Skyhelp.dk vil efterfølgende udarbejde det juridiske materiale, og så sender de kravet af sted til det pågældende flyselskab i løbet af 24 timer. Sagsbehandlingstiden går hurtigt, for hos Skyhelp.dk lægger de stor vægt på at være grundige, effektive og hurtige, og Skyhelp.dk er også klar til at tage din sag hele vejen til retten for at sikre, at du får den økonomiske kompensation, du har krav på.