Jeg fandt ud af for lang tid siden at det i en hverdag, hvor der er fart på hele tiden, er nødvendigt, at jeg finder tiden til at være der for mig selv, at tage lidt mere tid til selvforkælelse og til at stresse ned og lade det hele være.

Giv dig selv det ekstra

Til det har jeg fundet ud af, at jeg godt kan lide at bruge æteriske olier. De er med til at skabe en stemning og kan få mig til at slappe af, og flere af dem er også gode at blande med mandelolie og smøre på huden og bruge til massage, hvis man kan lokke manden til at give den slags.

Men det er mange penge, jeg bruger på disse olier, og jeg er altid på jagt efter et sted, hvor jeg kan få dem biligere.

Min veninde, som er massør, fortalte mig en dag over et glas vin om en hjemmeside, hvor hun handlede alt det, som hun bruger af olier, og hun syntes, jeg skulle kigge ind og se, om der ikke var noget, som ville falde i min smag.

Min nye side

Efter hun var taget hjem, gik jeg ind og kiggede på hjemmesiden, og jeg blev noget overrasket, må jeg indrømme. Det var olier til langt under det, som jeg normalt gav.

Samme aften bestilte jeg lidt forskellige, og jeg fortrød det bestemt ikke, for da de blev leveret, allerede efter nogle får arbejdsdage, så kunne jeg ved selvsyn se og mærke på egen krop, at de ikke gik på kompromis med kvaliteten.

Det er meget imponerende, de kan levere så god kvalitet, så flot kundeservice og ikke levere produkter, som er dårligere end det, som kan købes i alle andre forretninger, men jeg klager ikke, nu er der råd til lidt mere selvforkælelse og til lidt ekstra til hele familien.