De fleste kender nok Ringenes Herre og Game of Thrones, men fantasy er så meget mere end lige disse to serier. Det er et helt univers af magi, mytiske væsener og gode historier. Ikke alle er blevet til film og serier, for rigtig mange er og bliver bare bøger. Rigtig gode bøger, hvor jeg kommer ind i fantasiens verden, til et sted, hvor drager bliver levende, og hvor middelalder møder trolddom. Det er en genre, der altid har tiltalt mig, fordi det er en blanding af, hvordan verden måske lidt har set ud en gang sammen med det magiske, der alene findes i fantasien.

Læsning er mit frirum

Mit behov for at leve i en fantasiverden kommer gennem læsning. Her nyder jeg den fri fantasi, som forfattere giver mig. Jeg elsker historierne, men har slet ikke evnerne til at finde på det hele selv. Derfor nyder jeg alle dem, der kan. Gennem e-bøger. Her er der fri adgang til de magiske verdener, der findes derude, og her kan jeg vælge melem alle de forfattere og historier, der findes. Jeg har derfor et fantastisk abonnement, der giver fri adgang til alle de bøger. Det bedste, jeg har foræret mig selv i meget lang tid.

I øvrigt et sted, der også har alle andre slags bøger. Glimrende, for selv jeg skal indimellem have en pause fra hekse og trolde og læse noget, der er mere jordnært. For bare det at læse er det, der gør mig glad i min hverdag. Og her slipper jeg for de fysiske bøger, så jeg kan læse fra min telefon eller tablet, og så jeg kan læse alle steder. Det er smart,for jeg kan ikke altid vælge, og jeg gider ikke have for mange bøger på mig. Bare min telefon, så kan jeg altid kravle ned i fantasiens smukke verden.