Vi skulle på ferie, og det hele var arrangeret og betalt, men så kom der et stort skybrud, og pludselig var hele situationen anderledes, for alle vores kufferter lå i kælderen, og den var oversvømmet. Der var over en meter vand, og alt var ødelagt.

Så vi skulle skynde os at finde nogle nye kufferter, for ellers ville vi alle skulle blive hjemme og ikke komme afsted. Men vi var så heldige, at vi vidste præcis, hvor vi kunne få de kufferter, som vi ledte efter, og da vi kiggede ind på den hjemmeside, var der mange gode kuffert tilbud, så vi var heldige, når uheldet alligevel var ude.

Kender siden allerede

Vi havde tidligere handlet med firmaet, og vi vidste, at de ikke kun havde et stort udvalg, men også at de leverede hurtigt, så vi ikke skulle være nervøse for, at vi ikke havde kufferter nok til at pakke alt tøjet ned til en tre ugers tur for os alle sammen.

Vi fik hurtigt placeret vores ordre, for vi vidste, hvad vi ville have, og kundeservice forsikrede os om, at vi ville få alle kufferterne – også dem, som lige nu var udsolgt – i god tid, og det kom til at holde stik. For selv dem, som de lige nu ikke havde på lager, kom frem inden for ti dage, så vi var glade, og vi fik vores kufferter til en rigtig god pris.

Begge de gange, vi har handlet med firmaet, har vi fået mindst et godt kufferttilbud, og vi har fået en behandling af kundeservice, som har været klart det bedste, vi har oplevet.

Kvaliteten har begge gange været helt i top og klart bedre end hos mange af konkurrenterne. Det er jo noget, som vi er galde for, når vi har fire børn, som ikke er helt billige i drift.