Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Min kæreste og jeg er netop flyttet sammen i en 4-værelsers lejlighed, og da vi begge to har børn fra tidligere forhold – han har en datter på 10 år, og jeg har to sønner på ni og syv år – så var der grund til at tænke sig ekstra om med hensyn til boligindretningen, så vi alle sammen kan være der. Vi besluttede os for at sælge nogle af vores gamle møbler og bruge pengene på at købe nye fælles møbler. Jeg søgte derfor på nettet for at finde inspiration til flotte og funktionelle møbler, som passer til den moderne familie, og jeg fandt gode ideer her http://dk-boligindretning.dk/.

Bred hygge-sofa til storfamilien

Jeg undersøgte sortimentet nærmere i netbutikken Manaya.dk og fandt frem til, at de har et stort udvalg af bl.a. sofaer, sengeløsninger, sofaborde, barnevogne m.m. til billige priser. Jeg fik fat i min kæreste og sammen besluttede vi os for at købe en stor bred Affi U-sofa – modellen salsa – hvor den nederste del af sofaen er betrukket med sort, blødt kunstlæder og den øverste del er betrukket med smudsafvisende stof i en flot grå farve. Sofaen er i et stilrent og tidløst design, og den fås også i mange andre farver, hvis man f.eks. foretrækker stærke farver. Fordelen ved U-sofaen er, at der er god plads til os alle sammen, når vi skal sidde og hygge os sammen og f.eks. se en god film. Hvis der kommer overnattende gæster, så har vi ekstra sovepladser, fordi sofaen kan slås ud og fungere som soveseng. Dermed kan vores stue omdannes til midlertidigt gæsteværelse, og det er komfortabelt at ligge på sovesofaen.     

Smarte sengeløsninger til børneværelserne

Ud over vores soveværelse, er der to værelser i lejligheden. Mine drenge deler det ene værelse, og min kærestes datter bor i det andet værelse. Til drengene købte vi to superseje GT Racing senge i farverne gul og grøn, som vi fandt hos Manaya.dk til 1.995 kr. stykket. Bilerne giver masser af liv i drengeværelset, og sengene bruges både til at sove i og til at ”køre om kap”. Til pigeværelset fandt vi en flot, hvid enkeltseng i robust og lakeret MDF, som passer godt til hendes andre hvide møbler og det romantiske look i værelset, og så har hun valgt et sengetæppe og nogle pyntepuder i stærke farver. I forbindelse med vores køb af møbler hos Manya.dk fik vi en god og professionel rådgivning og rigtig god kundeservice. Priserne var så lave, at det var en virkelig god handel for os, og vi fik møblerne fragtfrit leveret til vores hjem. For os har det været den perfekte løsning at købe billige kvalitetsmøbler hos Manaya.dk.